فان پاتوق

وبلاگicon

کدستان

فان پاتوق
فان پاتوق
پاتوقی برای همه با هر سلیقه ای ...
قالب وبلاگ
نويسندگان
لینک دوستان

تبادل لینک هوشمند
برای تبادل لینک  ابتدا ما را با عنوان فان پاتوق و آدرس funpatugh.Loxblog.com لینک نمایید سپس مشخصات لینک خود را در زیر نوشته . در صورت وجود لینک ما در سایت شما لینکتان به طور خودکار در سایت ما قرار میگیرد.





آیا میدانید دریای مدیترانه تنها در مدت دو سال ایجاد شده!!
آیا میدانید دریای مدیترانه تنها در مدت دو سال ایجاد شده!!
پژوهشگران در بررسیهای خود دریافتند که دریای مدیترانه در 3/5 میلیون سال قبل و تنها در مدت دو سال ایجاد شده است.

به گزارش خبرگزاری مهر، محققان شورای عالی علوم زمین "جایوم آلمرا" در بارسلونا در تحقیقات خود نشان دادند که دریای مدیترانه در 3/5 میلیون سال قبل تنها یک حوضچه خشک بوده است و یک طغیان بزرگ آب اقیانوس اطلس موجب پر آب شدن این دریا شده است.

این طغیان بزرگ که "زانکلانو" نام دارد باعث شده است که تنها در مدت 24 ماه این حوضچه خشک پر از آب شود و به این ترتیب دریای مدیترانه ایجاد شود.

به گفته این محققان، در دوره های پیک طغیان آب، سطح دریا حتی در مدت 10 روز نیز افزایش می یافته است.

در حدود 6/5 میلیون سال قبل دریای مدیترانه به سبب یک سری حوادث تکتونیکی از اقیانوس اطلس جدا شد و پس مدت زمان کوتاهی تقریبا تمام آب آن بخار شد اما پس از شروع موج دوم زمین لرزه ای منطقه، مجددا راه آب اقیانوس به این دریا باز و این حوضچه دوباره پر از آب شد.

تا به امروز ماهیت و تکامل این طغیان مشخص نبود و اعتقاد بر این بود که برای پر آب شدن دوباره این دریا دهها سال زمان نیاز بوده و از مسیرهای مختلفی آب وارد دریا شده است.

براساس گزارش نیچر، اکنون محققان اسپانیایی با کمک اطلاعات مربوط به طغیان آب و حرکات زمین لرزه ای توانستند یک مدل رایانه ای را از این گسترش آب تهیه کرده و وسعت و گستردگی کانالی را که توسط اقیانوس اطلس ایجاد شده است ارزیابی کنند.

این دانشمندان در این خصوص اظهار داشتند: "در آغاز تنها یک جریان کوچک آب میان دریا و اقیانوس ایجاد شد. این جریان کوچک به مدت هزار سال به آرامی مسیر اتصال را عریض می کرد تا اینکه آب با چنان شدتی به حوضچه مدیترانه رسید که ابعاد ستون آن به صدها متر و سرعت آن به 100 کیلومتر بر ساعت بود."

این محاسبات نشان می دهد که تنها در مدت دو سال 90 درصد از این دریا پر از آب شد و 10 درصد باقی مانده در دوره هزار سال بعد از آن پر شد.
 
[ پنج شنبه 4 اسفند 1390 ] [ 21:10 ] [ احسان اشرفی ]
چرا ژاپن تا این حد پیشرفت کرده ؟!
چرا ژاپن تا این حد پیشرفت کرده ؟!
در کنار مزارع بودن و تماشای مزرعه‌های سبز و طلایی، معمولا تجربه لذت‌بخش و آرام‌بخشی است. اما آیا از یک مزرعه می‌توان به عنوان یک تفریح یا ساعت استراحت کاری استفاده کرد؟

در یکی از ساختمان‌های اداری توکیو، مزرعه کوچکی ساخته شده است که در نور مصنوعی و دور از تاثیر فصول، سه بار در سال محصول می‌دهد. قرار است کارمندان این ساختمان ساعتی از روز را در این مزرعه برنج بکارند.
در کنار مزارع بودن و تماشای مزرعه‌های سبز و طلایی، معمولا تجربه لذت‌بخش و آرام‌بخشی است. اما آیا از یک مزرعه می‌توان به عنوان یک تفریح یا ساعت استراحت کاری استفاده کرد؟ آن هم نه یک مزرعه معمولی و طبیعی، بلکه یک مزرعه مصنوعی با نور مصنوعی،‌ درون ساختمان اداری! خب در این مورد باید نظر کارمندان ژاپنی را جویا شد چون عده‌ای از آن‌ها قرار است این تجربه را داشته باشند.

در یکی از ساختمان‌های اداری شهر توکیو،‌ یک مزرعه برنج به مساحت 92 مترمربع زیر نور مصنوعی،‌ فرصتی برای کارمندان این ساختمان فراهم می‌کند تا ساعتی از روز را به کار در مزرعه بگذرانند. قرار است این مزرعه،‌ با تولید حدود 50 کیلوگرم برنج، برنج مصرفی کافه‌تریایی همان ساختمان را تامین کند. در حقیقت این اقدام، می‌تواند برای کشوری که فقط نیمی از مواد غذایی مورد نیاز خود را تامین می‌کند، گامی بسیار مهم باشد.

یکی از مهم‌ترین اهداف این کار،‌ علاقمند ساختن شهرنشینان به کار در مزرعه است. همچنین این طرح به کارمندان کمک می‌کند زمانی را دور از شلوغی شهر و کار، با تجربه نزدیکی به فضای روستا بگذرانند. به علاوه قرار است در طی این برنامه، مهارت‌هایی که حتی در مناطق روستایی ژاپن هم به دست فراموشی سپرده شده‌اند،‌ از نو آموخته و تمرین شوند. چون مدت‌ها است که در اغلب مناطق روستایی این کشور، کشاورزی به ماشین‌ها سپرده شده است.

این گونه مزارع فواید دیگری هم دارند. برای مثال،‌ این مزرعه درون ساختمان است و فصل‌ها را تجربه نمی‌کند. به همین دلیل تا 3 بار در سال می‌تواند محصول بدهد. البته مقدار برنجی که در یک بار کشت از این مزرعه به دست می‌آید (حدود 50 کیلوگرم)، به اندازه مصرف سالانه یک ژاپنی هم نمی‌رسد، اما در صورت موفقیت این پروژه، سایر ‌ساختمان‌های اداری، ‌آپارتمان‌ها و برج‌های ژاپن می‌توانند در مقیاس‌های مختلف و ابعاد متفاوت، چنین مزارعی را در خود جای بدهند و شاید در آینده همین مزارع حتی بیشتر از مزارع روستایی ژاپن برنج تولید کنند.
[ پنج شنبه 4 اسفند 1390 ] [ 21:10 ] [ احسان اشرفی ]
آیا میدانید فرق عشق و ازدواج چیست؟
 آیا میدانید فرق عشق و ازدواج چیست؟
یک روز پدر بزرگم برام یه کتاب دست نویس آورد، کتابی که بسیار گرون قیمت بود، و با ارزش، وقتی به من داد، تاکید کرد که این کتاب مال توئه مال خود خودته و من از تعجب شاخ در آورده بودم که چرا باید چنین هدیه با ارزشی رو بی هیچ مناسبتی به من بده.

من اون کتاب رو گرفتم و یه جایی پنهونش کردم، چند روز بعدش به من گفت کتابت رو خوندی؟ گفتم نه، وقتی ازم پرسید چرا گفتم گذاشتم سر فرصت بخونمش، لبخندی زد و رفت، همون روز عصر با یک کپی از روزنامه همون زمان که تنها نشریه بود برگشت اومد خونه ما و روزنامه رو گذاشت روی میز، من داشتم نگاهی بهش مینداختم که گفت این مال من نیست امانته باید ببرمش، به محض گفتن این حرف شروع کردم با اشتیاق تمام صفحه هاش رو ورق زدن وسعی میکردم از هر صفحه ای حداقل یک مطلب رو بخونم.

در آخرین لحظه که پدر بزرگ میخواست از خونه بره بیرون تقریبا به زور اون روزنامه رو کشید از دستم بیرون و رفت. فقط چند روز طول کشید که اومد پیشم و گفت ازدواج مثل اون کتاب و روزنامه می‌مونه، یک اطمینان برات درست می‌کنه که این زن یا مرد مال تو هستش مال خود خودت، اون موقع هست که فکر میکنی همیشه وقت دارم بهش محبت کنم، همیشه وقت هست که دلش رو به دست بیارم، همیشه می‌تونم شام دعوتش کنم اگر الان یادم رفت یک شاخه گل به عنوان هدیه بهش بدم، حتما در فرصت بعدی اینکارو می‌کنم حتی اگر هرچقدراون آدم با ارزش باشه مثل اون کتاب نفیس و قیمتی، اما وقتی که این باور در تونیست که این آدم مال منه، و هر لحظه فکرمیکنی که خوب اینکه تعهدی نداره میتونه به راحتی دل بکنه و بره مثل یه شیء با ارزش ازش نگهداری می‌کنی و همیشه ولع داری که تا جاییکه ممکنه ازش لذت ببری شاید فردا دیگه مال من نباشه، درست مثل اون روزنامه حتی اگر هم هیچ ارزش قیمتی نداشته باشه! این تفاوت عشق و ازدواجه!
[ پنج شنبه 4 اسفند 1390 ] [ 21:10 ] [ احسان اشرفی ]
چگونه مغز خود را شاد کنیم؟!
چگونه مغز خود را شاد کنیم؟!
آیا می دانستید مغز هم شاد می شود ، و هر روز متفاوت از روز پیش است و ...

پژوهشگران آمریکایی دریافتند که 12 قسمت از مغز فرد در زمانی که هر نوعی از احساسات عاشقانه را تجربه می‌کند، مواد شیمیایی شادی‌آوری ترشح می‌کنند.

به گزارش ایسنا، منطقه کرمانشاه، بر اساس نتایج تحقیقات به عمل آمده توسط محققین دانشگاه سیراکوس، تجربه عشق در زندگی منجر به ترشح چهار ماده شیمیایی یا هورمون‌های شادی آوری نظیر دوپامین، اکسی توسین، آدرنالین و وازوپرسین در 12 قسمت از مغز می‌شود، اما قلب نیز در تجربه عشق دخیل است.

پژوهشگران یاد شده تاکید دارند كه هر چند مغز نقش اصلی را در تجربه عشق بر عهده دارد، اما تجربه پیچیده عشق در واقع محصول تعامل دائم قلب و مغز است.

آنان عقیده دارند در تجربه هر نوعی از عشق، بخشی از مغز فعال می‌شود به طور مثال در رابطه عاشقانه مادر و فرزند، قسمت مرکزی مغز درگیر می‌شود.

گفتنی است، بر اساس نتایج این تحقیق که در مجله "پزشکی جنسی" منتشر شد در صورتی که عشق چهره مخرب خود را نشان دهد، شکل‌گیری استرس‌های روانی و افسردگی تنها پیامدهایی است که می‌توان متصور شد.
[ پنج شنبه 4 اسفند 1390 ] [ 21:9 ] [ احسان اشرفی ]
تاثیر مفید عرق کردن بر سلامتی انسان
تاثیر مفید عرق کردن بر سلامتی انسان
پژوهشگران ژاپنی که در مورد فعالیت غدد عرق بدن انسان پژوهش می‌کنند می‌گویند که عرق کردن برای حفظ سلامت بدن مفید است و کم عرق کردن از توانایی‌های بدنی می‌کاهد.

به گزارش ستاره باران و به نقل از سلامت نیوز : غدد عرق به سیستم تهویه بدن تعبیر می‌شوند. با ترشح عرق از دمای بدن هنگام فعالیت‌های بدنی و در هوای گرم کاسته می‌شود. به نظر پژوهشگران ژاپنی فعالیت غدد عرق در بدن زنان، در مقایسه با مردان در دمای بالاتری شروع می‌شود.

این پژوهشگران که با دانشگاه اوساکا همکاری می‌کنند از داوطلبان شرکت‌کننده در یک تحقیق خواستند روی دستگاه‌های دوچرخه ثابت، تا مرز عرق کردن رکاب بزنند. پژوهشگران دمای بدن داوطلبان رادر مدت رکاب‌زنی اندازه گرفتند و زمان آغاز فعالیت غدد عرق را ثبت کردند.

مقاومت در برابراز دست دادن مایعات ورزشکاران سریعتر و بیشتر عرق می‌کنند نخستین نتیجه حاکی از آن است که تمرین پیوسته موجب ترشح سریع‌تر عرق می‌شود. به عبارت دیگر بدن ورزشکاران یا افرادی که مرتب ورزش می‌کنند سریعتر عرق می‌کند. نتیجه دیگری که پژوهشگران ژاپنی در این تحقیق یافتند حاکی از آن است که فعالیت غدد عرق در بدن زنان در دمای بالاتری نسبت به مردان آغاز می‌شود.

احتمال داده می‌شود که هورمون تستوسترون در آغاز فعالیت غدد عرق نقش موثری داشته باشد. گذشته از تأثیر تستوسترون، پژوهشگران ژاپنی می‌گویند که بدن زنان در مقایسه با بدن مردان حجم کمتری مایعات دارد.

از آنجا که خطر کمبود آب در صورت عرق کردن، بدن را تهدید می‌کند بدن زنان در برابر از دست دادن آب مقاومت می‌کند. پژوهشگران ژاپنی می‌گویند که بدن زنان در طول تاریخ تکامل راه‌کارهایی برای حفظ تعادل خود یافته است که یکی از آنها دیرتر عرق کردن است.
 
نکته مهم اما اینجاست که هنگام فعالیت و افزایش دمای درونی بدن، هر چه عرق‌کردن دیرترآغاز شود توان عمومی بدن برای ادامه فعالیت کمتر می‌شود.
[ پنج شنبه 4 اسفند 1390 ] [ 21:9 ] [ احسان اشرفی ]
عجایبی درباره عدد هفت !!
عجایبی درباره عدد هفت !!
عدد هفت عددی است که شاید مثل همه ی عدد های دیگر در نظر ما عادی جلوه کند اما نگرش ما وقتی متبلور می شود که خواص عدد هفت را بدانیم و ببینیم چه «هفت» هایی در زندگی ما وجود دارند و ما در گیر و دار زندگی ماشینی و با بی تفاوتی از کنار آن ها رد می شویم مثلا شاید جالب باشد که بدانیم، رنگین کمان دارای هفت رنگ است .

عجایب جهان، هفت تا هستند.(که به عجایب هفت گانه معروفند ) یا در یونان باستان، اسطوره ای با نام هفت خدای، در ذهن مردم نقش بسته است، ویا شهر عشق، که دراشعار عطار آمده است، هفت شهر می باشد، سوره ی مبارکه حمد، که اوّلین سوره ی قرآن کریم است، هفت آیه دارد.
 
آسمان دارای هفت طبقه است. بهشت وجهنم هر کدام دارای هفت طبقه و درجه هستند و طواف خانه خدا هفت دور است، موسیقی ایران و یونان هفت دستگاه داد، هفت نوع ساز بادی وجود دارد و علاوه بر این هفت نت موسیقی وجود دارد(دو، ر، می، فا، سل، لا، سی) و…

تاریخچه:
در سال ۱۸۸۹ میلادی کتابی ار یک جهان گرد منتشر شد که، از جمله روش شمردن را در میان قبیله ای از تورس شرح داده است. اینها برای شمردن تنها از دو واژه استفاده می کردند: یک و دو. برای عدد سه می گفتند «دو و یک » برای چهار «دو و دو»، برای پنج «دو و دو یک » و برای شش «دو و دو و دو» ولی برای عددهای بزرگ تر از ۶، هر قدر بود، می گفتند «خیلی ». گرچه این آگاهی مربوط به پایان سده ی نوزدهم است ولی می تواند گواهی بر شیوه ی شمردن در آغاز شکل گیری مفهوم عدد در میان انسان های نخستین باشد.

بعد ها که برای عددهای بزرگتر هم نامی در نظر گرفتند به احتمالی برای عدد «هفت» از همان واژه ی قبلی «خیلی» یا «بسیار» استفاده کردند. عدد هفت که سده های متوالی برای آنها نا شناخته بود، اندک اندک به صورت عددی مقدس در آمد.
 
وقتی که مصری ها، بابلی ها و دیگر امت ها توانستند پنج سیاره ی نزدیک تر به خورشید را بشناسند، با اضافه کردن ماه و خورشید، به عدد هفت رسیدند و این بر تقدس عدد ۷ افزود وقتی در قصه های کهن تر، که تا زمان ما هم ادامه پیدا کرده است، صحبت از شهری می شود که هفت برج و هفت بارو داشت، به معنای آن است که این شهر برج و باروهای بسیار داشت. هفت آسمان و هفت دریا و هفت کشور، به معنای آسمان ها و کشور ها و دریاهای بزرگ است نه هفت آسمان و هفت دریا (نه کم و نه زیاد ).

هنوز در زبان فارسی اندرز می دهند « هفت بار گز کن یک بار پارچه کن ». این جمله به معنای آن نیست که برای دقت کار و کم کردن اشتباه در اندازه گیری یا هر کار دیگری باید درست ۷ بار آزمایش کرد، نه شش یا هشت بار. در اینجا هم هفت به معنی «بسیار» است. عدد۱۳ هم چنین سرنوشتی دارد…

تعدادی از مشهورترین 7 های جهان عبارتند از:

هفت طبقه بهشت:
بر اساس آیات قرآن و مفسران احادیث، بالاترین درجه سعادت معنوی، ورود به طبقه هفتم بهشت است. مسلمانان به وجود هفت طبقه یا مرحله آمرزش و بهشتی شدن اعتقاد دارند. این طبقات هفتگانه همانهایی هستند كه طی شده است.

هفت گناه كبیره:
هفت گناه كبیره گناهانی هستند كه در زمان تاریخ بسیار قدیم رهبانیت مسیحی مشخص شده و در قرن ششم میلادی توسط پاپ گرگوری اول یا گرگوری كبیر در یك دسته قرار گرفته اند. این گناهان عبارتند از: تكبر، طمعكاری، شهوت در معنای تمایل بیش از حد یا نامشروع جنسی، حسادت، شكم پرستی كه معمولا مستی نیز در آن منظور میشود و تنبلی. همف گناه كبیره از موضوعات مورد علاقه در وعظ و خطابه ها، نمایشنامه های اخلاقی و هنر اروپای قرون وسطی بوده است.

هفت كلمه آخر:
هفت كلمه آخر، به آخرین جمله حضرت عیسی بر صلیب اشاره دارد. این كلمات از این قرارند:
خدای من، چرا مرا به خود واگذاشتی؟

هفت علم انسانی ( علوم سبعه ):
طبقه بندی آزاد موضوعاتی كه از قرن پنجم میلادی به بعد، دربرگیرنده برنامه آموزشی غرب در قرون وسطا بود. به نظر میرسد كه نام "علوم انسانی" برگرفته از رساله "سیاست" ارسطو باشد كه در آن از "شاخه هایی از دانش كه شایسته انسان آزاد است" ، یعنی دانش اولیه ای كه برای یك شهروند با تحصیلات مناسب لازم است، سخن گفته است. این علوم عبارتند از علوم سه گانه: دستور زبان ( ادبیات ) ، علم بیان و دیالكتیك ( مباحثه و مكالمه ) و علوم چهارگانه كه پیشرفته تر بوده و از این قرارند: حساب، هندسه، موسیقی و نجوم.

عجایب هفتگانه طبیعی:
كوه اورست در مرز نپال و چین، آبشار ویكتوریا در آفریقا، گرند كنیون
Grand Canyon
آمریكا، ساحل مرجان بزرگ استرالیا، سپیده دم شمالی قطب شمال، آتشفشان و پاریكوتین
Paricutin
در مكزیك و بندر ریو دوژانیرو برزیل.

هفت مرد فرزانه:
نامی كه در سنت یونانی به هفت تن از سیاستمداران، قانونگذاران و فیلسوفان قرن 7 و 6 قبل از میلاد داده شد. این فرزانگان عبارتند از: "سولون" قانونگذار یونانی، "تالس" فیلسوف اهل میلتوس، "پیتاكوس" فرمانده نظامی اهل میتیلن، "كلئوبولوس" فیلسوف اهل رودس، "شیلون اسپارتی" از ناظران شاه، "بیاس" فرزانه ترین هفت فرزانه، اهل پری ین و"پریاندر" حاكم مستبد كورنتی.

هفت دریا:
شامل دریاهای قطب شمال و قطب جنوب، اقیانوس آرام شمالی و جنوبی، اقیانوس اطلس شمالی و جنوبی و اقیانوس هند.

هفت حس:
بر اساس تعلیمات باستانی، روح انسان یا "بدن مقدس درون" او مركب از هفت خاصیت است كه هر یك تحت تاثیر یكی از سیارات هفتگانه اند. "آتش" موجب زندگی، "خام" به وجود آورنده توانایی احساس كردن، "آب" موجب قدرت بیان، "هوا" حس چشایی، "مه" موجد حس بینایی، "گلها" به وجود آورنده حس شنوایی و " باد جنوب" به وجود آورنده حس بویایی.

هفتمین پسر از هفتمین پسر:
همانطور كه گفتیم هفت جادویی ترین اعداد است و در معرفت قومی، هفتمین فرزند پسر از هفتمین پسر یك خانواده با نیروهای قدرتمند جادویی و شفادهندگی متولد میشود. او پیشگو است و از قدرت های عجیبی برخوردار است.

عجایب هفتگانه قرون وسطی:
آمفی تئاتر روم، كاتاكومبهای (سرداب) اسكندریه مصر، دیوار بزرگ چین، استون هنج در ویلتشایر انگلستان، برج كج پیزا، برج چینی (از جنس چینی) نانكینگ، مسجد ایاصوفیه در استانبول.

هفت و…
نزد بسیاری از اقوام عهد باستان «هفت» عدد ویژه ای بود. در فلسفه و نجوم مصریان و بابلی ها، عدد هفت به عنوان مجموع هر دو زندگی، سه و چهار، جایگاه ویژه ای داشت.(پدر و مادر و فرزند؛ یعنی سه انسان، پایه و اساس زندگی هستند و عدد چهار مجموع چهار جهت آسمان و باد است.)

ایرانیان قدیم در آیین زرتشت، اهورامزدا را مظهر پاکی میدانستند و برای او هفت صفت را بر می شمردند و در مقابل او اهریمن را پدید آورنده ی پلیدیها می دانستند و می گفتند در پیرامون اهورامزدا فرشتگانی هستند که مظاهر صفات حسنه هستند و برای احترام به آن ها که اول هرکدامشان سین بود هنگام سال تحویل سفره می گستراندند و هفت قسم خوراکی که نام هریک با سین شروع می شود: سیر، سرکه، سیب، سماق، سمنو، سنجد، سکه، و سبزی را سر سفره می گذاردند که به سفره ی هفت سین معروف بود.

برای فیلسوف و ریاضیدان یونانی«فیثاغورث» نیز عدد هفت، مفهموم ویژه ی خود را داشت که از مجموع دو عدد سه و چهار تشکیل می شود: مثلث و مربع نزد ریاضیدانان عهد باستان اشکال هندسی کامل محسوب می شدند، از این رو عدد هفت به عنوان مجموع سه و چهار برای آن ها عدد مقدسی بود. علاوه بر این در یونان هر هفت سیاره را خدایی میدانستند : سلن، هیلیوس،آرس،هرمس، زئوس، آفرودیت و کرونوس.

یهودیان قدیم نیز برای عدد هفت معنای ویژه ای قایل بودند. در کتاب اول عهد عتیق (تورات) آمده است که خداوند جهان را در شش روز خلق کرد، در روز هفتم خالق به استراحت پرداخت. موسی در ده فرمان خود از پیروانش می خواهد که این روز آرامش را مقدس بدارند(روز شنبه و روز تعطیل یهودیان). علاوه بر این در آن کتاب مقدس هفت با عنوان عدد تام و کامل نیز استعمال شده است. از آن زمان عدد هفت نزد یهودیان و بعد ها نیز نزد مسیحیان که عهد عتیق را قبول کردند، به عنوان عددی مقدس محسوب می شد.

به این ترتیب بود که از دوران باستان هفتگانه های بیشماری تشکیل شدند: یونانیان باستان همه ساله هفت تن از بهترین هنرپیشگان نقش های سنگین و غمناک و نقش های طنز و کمدی را انتخاب میکردند. آن ها مانند رومی های باستان به هفت هنر احترام میگذاشتند. روم بر روی هفت تپه بنا شده بود. در تعلیمات کلیسای کاتولیک هفت گناه کبیره(غرور، آزمندی، بی عفتی، حسد، افراط، خشم و کاهلی) و هفت پیمان مقدس(غسل تعمید، تسلیم و تصدیق، تقدیس و بلوغ، ازدواج، استغفار و توبه، غسل قبل از مرگ با روغن مقدس، در آمدن به لباس روحانیون مسیحی) وجود دارد.

برای پیروان محمد(ص) آخرین مکان عروج، آسمان هفتم محسوب می شود. در بیست و هفتم ژوئن هر سال، روز «هفت انسان خوابیده » مسیحیان یاد آن هفت برادری را که در سال ۲۵۱ بعد از میلاد، برای عقیده و ایمان خود، زنده زنده لای دیوار نهاده شده و شهید شدند، گرامی می دارند؛ مردم عامه می گویند که اگر در این روز باران ببارد، به مدت هفت هفته بعد از آن هوا بد خواهد بود، آن گاه انسان باید هفت وسیله ی مورد نیازش را بسته بندی کند و با چکمه های هفت فرسخی خود به آن دورها سفر کند.

صور فلکی خوشه ی پروین یا ثریا به عنوان «هفت ستاره» معروف است، در حالی که حتی با چشم های غیر مسلح میتوان در این صورت فلکی تا یازده ستاره را دید. عرفای بزرگ عشق و وصال را در هفت مرحله و هفت وادی نشان داده اند و فاصله ی بین هستی و تباهی را پنچ مرحله دانسته اند.

در افسانه ها نیز با هفت سحر آمیز برخورد می کنیم: هفت هری پاتر (قسمت هفتم)،سوار ریش آبی هفت همسر داشت، سفید برفی با هفت کوتوله پشت هفت کوه زندگی می گرد و افسانه ی اژدهای هفت سر…

علاوه بر این می توان به هفت پلکان مقبره کورش بزگ،هقت اقلیم، هفت اورنگ، هفت دفتر شاهنامه، هفت پیکر، هفت هیکل، هفت گناه کبیره، هفت خان رستم، هفت الوان، هفت گنج، هفت رکن نماز،هفت تحلیل و هفت طواف (در اعمال حج)، هفت قبله(مکه، مدینه،نجف،کربلا،کاظمین،سا مرا،مشهد) و… اشاره کرد و به این ترتیب بود که تعداد بیشماری هفتگانه در دنیا بوجود آمد و به عدد هفت تقدس خاصی بخشید
[ پنج شنبه 4 اسفند 1390 ] [ 21:7 ] [ احسان اشرفی ]
لیست برخی از پژوهشگران ایرانی ناسا
لیست برخی از پژوهشگران ایرانی ناسا
تعجب نکنید؛ چون هیچ ادعایی در کار نیست و قرار هم نیست ناسا به ایران اسباب کشی کند اما مرور گوشه ای از لیست ایرانیان فعال در نــاسا گویای حق آب و گل داشتن ایرانی ها در آن سازمان فضایی بزرگ هست که جای بسی تامل دارد ... 
 

پروفسور محمد جمشیدی، مدیر برنامه های داخلی ایستگاه فضایی ناسا
و همچنین مدیر كنترل تكنیك ایستگاه فضایی ناسا 
 
http://www.irannaz.com/news_cats_1.html
 
فیروز نادری، مدیر برنامه اجرایی سیاره مریخ در ایستگاه فضایی ناسا 
 
http://www.irannaz.com/news_cats_1.html
 
حمید برنجی، عضو پژوهشگران ایستگاه فضایی ناسا 
 

قاسم اسرار، عضو هیئت مدیره ایستگاه فضایی ناسا
 
http://www.irannaz.com/news_cats_1.html
 
كاظم امیدوار، عضو پژوهشگران ایستگاه فضایی ناسا 
 
http://www.irannaz.com/news_cats_1.html
 
رضا غفاریان، مهندس لابراتوار نیرو محركه جت ایستگاه فضایی ناسا 
 

پروفسور پرویز معین، رئیس موسسه مرکزی تحقیقاتی دانشگاه ناسا در آمریکا 
 

پروفسور صمد حیاتی، عضو هیئت مدیره ایستگاه فضایی ناسا
 
http://www.irannaz.com/news_cats_1.html

خانم آزاده تبازاده، دانشمند ارشد فیزیک ایستگاه فضایی ناسا

عبد الحمید كریمی، فعالیت در بخش ساخت موشك های فضایی در ناسا

خانم دكتر مقدم، فعالیت در آزمایشگاه پیشرانش جت بر روی رادارها در ناسا

.

.

.

در گزارش ها آمده ؛ حدود 70 الی 80 ایرانی در ناسا فعالیت دارند

و طبق آخرین آماری که گرفته شده و در روزنامه space چاپ شده

43 درصد از کادر پژوهشی ناسا از پژوهشگران ایرانی می باشند!
ملاحظه : ایرانی ؛ امریکایی ؛ آفریقایی همه و همه ازیک پدر ومادر و دارای یک خالق ویک فرجام - آنچه برای فرزندان آدم پایدارو ابدی خواهد بود اعمال نیک و خیر رساندن به سایر مخلوقان خدامی باشد به عبارتی برترین فرزندان آدم کسانی می باشند که بیشترین فایده را برای هم نوع خود داشته باشد.
[ پنج شنبه 4 اسفند 1390 ] [ 21:7 ] [ احسان اشرفی ]
صفحه قبل 1 ... 34 35 36 37 38 ... 123 صفحه بعد
.: Weblog Themes By Iran Skin :.

درباره وبلاگ

به وبلاگ فان پاتوق خوش آمدید . برای استفاده بهتر از وبلاگ از مرورگر فایرفاکس استفاده نمایید.
آرشيو مطالب
تبلیغات
این سایت را حمایت می کنم
جست و جو



در اين وبلاگ
در كل اينترنت
عضویت

تبلیغات

خبرنامه

خبرنامه وبلاگ:

برای ثبت نام در خبرنامه ی وبلاگ ایمیل خود را وارد نمایید



معرفی به دوستان
نام شما :
ايميل شما :
نام دوست شما:
ايميل دوست شما:

آمار وبلاگ

آمار وبلاگ:

بازدید امروز : 19
بازدید دیروز : 62
بازدید هفته : 81
بازدید ماه : 3182
بازدید کل : 114629
تعداد مطالب : 859
تعداد نظرات : 99
تعداد آنلاین : 1

نظرسنجی

چه مطالبی را افزایش دهیم ؟

لطفا کلیک نکنید !
اهنگ وبلاگ