فان پاتوق
پاتوقی برای همه با هر سلیقه ای ...
| ||
|
چگونه اشتهای خود را کنترل کنیم؟
كارشناسان تغذیه و سلامت در مقاله جدیدی كه در مجله «چاقی» منتشر شده تاكید كردند با وجود انبوهی از تبلیغات برای معرفی غذاهای چرب در دنیای امروز، كنترل وزن و پرهیز از پرخوری برای انسانها بسیار دشوار شده است اما متخصصان هم چنان در جستجوی راه كارهای جدیدی هستند كه به مردم برای جلوگیری از چاقی و اضافه وزن كمك كنند.
به گزارش سایت اینترنتی اونلی هلت، در مقاله جدید چند شیوه مطمئن برای كم خوری و در نهایت مقابله با چاقی ارائه شده كه به گفته كارشناسان میتواند از روشهای قبلی موثرتر و كارآمدتر باشد. این راه كارها عبارتند از: - از كاسه یا بشقاب كوچكتر برای غذا خوردن استفاده كنید. اگر تصور میكنید این روش جواب نمیدهد ما در مطالعات اخیر خلاف تصور شما را ثابت كردهایم. متخصصان دانشگاه كورنل در یك آزمایش جدید روی گروهی از افراد كه در ظروفی با اندازههای مختلف غذا می خوردند متوجه شدند وقتی ظرف غذا كوچكتر باشد مقدار غذایی كه فرد میخورد كمتر است. - از قاشق یا چنگال بزرگتر استفاده كنید. شاید این كار در ظاهر غیرمنطقی به نظر برسد اما آزمایشات ثابت كرده است هرچه قاشق چنگال غذاخوری بزرگتر باشد مغز، فریب میخورد و مقدار كمتری غذا طلب میكند. - غذاهای سالم را در بالای فهرست تغذیهای و در طبقات بالای یخچال قرار دهید. مطالعات روان شناختی نشان داده است انسانها اولین چیزی را كه به چشمشان میخورد انتخاب میكنند. بنابراین همیشه خوردنیهای سالم و مغذی را در دسترسترین موقعیت بگذارید. - اگر راست دست هستید با دست چپ و اگر چپ دست هستید با دست راست غذا بخورید. بررسیها نشان داده است غذا خوردن با دستی كه غالب كارهایتان را با آن انجام میدهید، سرعت خوردن را افزایش میهد و علت این تند خوردن كه به پرخوری منجر میشود گرسنگی نبوده بلكه فقط یك عادت است. - هنگام طبخ غذا آدامس بدون قند بجوید. جویدن آدامس بدون قند ولع خوردن را كاهش میدهد. آدامس جویدن مداوم به كنترل وزن كمكی نمیكند اما اگر در زمانهای خاصی از روز یا شب این كار را انجام دهید به كم خوری كمك میكند. [ پنج شنبه 4 اسفند 1390
] [ 8:47 ] [ احسان اشرفی ] تقویت حافظه با خوردن یك لیوان از این نوشیدنی
كارشناسان میگویند: نوشیدن حداقل یك لیوان شیر در روز نه تنها ریزمغذیهای اصلی و ضروری را به بدن شما میرساند بلكه درعین حال تاثیر مثبتی بروی مغز و كارآیی ذهنی دارد.
در یك مطالعه جدید معلوم شد افراد بزرگسالی كه بیشتر از شیر و فرآوردههای آن استفاده میكنند در مقایسه با افرادی كه شیر نمینوشند در تستهای كارآیی مغز و حافظه خیلی بهتر عمل میكنند و بازده مطلوب تری دارند. به گزارش شبكه خبری ای بی سی، متخصصان دانشگاه ماین پس از مطالعه روی بیش از 900 مرد و زن 23 تا 98 ساله و با انجام مجموعهای از تستهای مغزی به نتایج فوق دست یافتند. این متخصصان در عین حال مقدار مصرف شیر را در شركت كنندگان بررسی كردند. در نهایت معلوم شد احتمال شكست خوردن در آزمونهای فوق در بین افرادی كه عادت به نوشیدن شیر دارند 5 برابر كمتر است. این بررسی هم چنین نشان داد افرادی كه مرتب شیر مینوشند به طور كلی رژیم غذایی سالمتری دارند اما خاصیت این نوشیدنی مفید به طور مستقیم به مغز میرسد. علاوه بر این، کلسیم که نقش اساسی در شکل گیری و استحکام استخوانها و سلامت دندانها دارد، از مهم ترین ترکیبات موجود در شیر است. فسفر نیز که برای بسیاری از واکنشهای شیمیایی بدن و فعال کردن آنزیمها لازم است و در رشد و ترمیم بافتی دخالت دارد، جزو املاح مهم موجود در شیر است و به غیر از آن سدیم و پتاسیم که در تنظیم اسیدی و بازی بودن سلولهای بدن نقش ایفا میکنند با مصرف شیر به میزان مناسبی وارد بدن میشوند. درعین حال مطالعات زیادی وجود دارند مبنی بر این که مصرف شیر و لبنیات، خطر بیماریهای قلبی عروقی را کاهش میدهد. مردانی که بیشتر از دیگران شیر مصرف میکنند، کمتر دچار حملات قلبی میشوند. همچنین مصرف شیر کم چرب به دلیل سرشار بودن از کلسیم میزان کلسترول بد را در خون کاهش داده و میزان کلسترول خوب را بالا می برد، اما فراموش نكنید كه منظور از شیر در این مورد نوع كم چرب آن است.
[ پنج شنبه 4 اسفند 1390
] [ 8:47 ] [ احسان اشرفی ] سیب زمینی و ده راز شگفت انگیزآن
1. دارای فیبر قوی
سیب زمینی معمولاً به عنوان غذایی که موجب اضافه وزن میشود در نظر میگیرند ولی سیب زمینی سرشار از فیبر است که معمولاً برای افرادی که رژیم کاهش وزن دارند توصیه میشود. این که چطور آن را تهیه میکنید کالری آن را تعیین میکند و منجر به غذای پرکالری میشود. 2. به مقابله با بیماری میرود از آنجا که منبع غنی فیبر محسوب میشود بسیار برای سیستم گوارشی مفید است. آنها خطر ابتلا به سرطان را کاهش داده و همچنین مطالعات نشان داده است که برای مبارزه با بیماری قلبی نیز خوب است. همچنین حاوی ویتامین B6 است که به شما در اختلالات عصبی کمک میکند. 3. برای افراد دیابتی خوب است بعضی از مردم فکر میکنند سیب زمینی برای دیابتیها خوب نیست چرا که میزان گلوکز خون را بالا میبرد، ولی حقیقت این است که هیچ مطالعه بشری خوبی برای بررسی تأثیر شاخص گلیسمیک را در قاعده دیابت وجود نداشته است. 4. سیب زمینی برای محافظت از پوست سیب زمینی حاوی ویتامین C است که برای بدن شما بسیار خوب و به خصوص برای پوست صورت فوقالعاده است. به گزارش نیک صالحی مالش آب سیب زمینی به روی پوست آنرا زیبا و درخشان خواهد ساخت. همچنین اگر حلقههای سیب زمینی را به مدت 30 دقیقه روی چشم بگزارید سیاهی دور چشم را کاهش خواهد داد. 5. تندرستی عمومی را ارتقا میدهد حتماً تا به حال داستانهای مختلفی از این که سیب زمینی شما را چاق میکند شنیدهاید. ولی در حقیقت آنها در کالری و مواد غیر چاق کننده متعادل هستند. همچنین شکم شما را پر میکند و برای مدت طولانی احساس گرسنگی نمیکنید. از آنجا که نیمی از آن غیر حل شدنی و نیمی از آن حل شدنی است به شما در کاهش سطح کلسترول کمک میکند. 6. مفید برای مغز سیب زمینی بسیار برای سلامت و فعالیتهای روزمره مفید بوده و سرشار از آهن و مس است که برای مغز نیز بسیار سودمند است . 7. التهاب را کاهش میدهد. اگر شما همواره از التهابات بیرونی و داخلی رنج میبرید، سیب زمینی شما را نجات خواهد داد. سیب زمینی سبک و برای هضم راحت بوده و رودهها و سیستم گوارش شما را از التهابات آرام میکند و التهابات بیرونی را با مالش خام آن بر روی التهاب آن را مداوا میکند. همچنین برای افرادی که از زخم دهان رنج میبرند موثر است. 8. کبودی را درمان میکند آب سیب زمینی برای معالجه کبودی، سوختگی ، پیچ خوردگی و رگ به رگ شدن و زخم بسیار خوب است و به بهبود سریع آنها کمک میکند. همچنین برای مشکلات پوستی و مواد مخدر کمک کننده میباشد.به گزارش نیک صالحی سیب زمینی همچنین ضد سرطان رحم و ایجاد کریستال و تومور است. 9. درمان سنگ کلیه سنگ کلیه عموماً به دلیل افزایش سطح اسید اوریک در خون ایجاد میشود.پزشکان عموماً به این بیماران توصیه میکنند که از سیب زمینی در غذای خود بیشتر استفاده کنند چرا که حاوی آهن و کلسیم است. 10. کاهش استرس سیب زمینی از آنجا که حاوی ویتامین B6 غنی است و یک ماده مورد نیاز برای بازسازی و تجدید سلول است بسیار در کاهش استرس از ذهن و بدن موثر است. به گزارش نیک صالحی سیب زمینی هورمون آدرنالین تولید میکند که به واکنش ما در مقابل استرس و گابا (عامل عصبی) کمک میکند. توجه داشته باشید که سیب زمینی تنها وقتی مفید است که به شیوه صحیحی طبخ شود مثلاً به جای اینکه آن را سرخ کنید و به آن کالری بیفزایید ، به صورت ایده آل بهتر است آن را بپزید.
[ پنج شنبه 4 اسفند 1390
] [ 8:47 ] [ احسان اشرفی ] مَگَس به دستهای از حشرات از راسته دوبالان گفته میشود.این دسته یکی از بزرگترین گروههای حشرات هستند که در حال حاضر بیش از ۷۵۰۰۰۰ نوع از آنها وجود دارد. مگسها دارای دو جفت بال جلویی مشخص هستند. دو جفت بال عقبی آنها تبدیل به بالچه چاقوشکل به نام توازنگر (هالتر یا بالانسیـِر) شدهاست.
مگسها به دلیل داشتن رژیم غذایی متفاوت، در مکانهای مختلفی دیده میشوند و منبع غذایی مهمی برای بسیاری از حیوانات نظیر قورباغهها، وزغها، مارمولکها و پرندگان محسوب میشوند. مگسها بطور گسترده در میان انسانها زندگی میکنند و میتوانند عامل پراکندگی بیماریها بشوند. مگسها از عوامل گردهافشانی گیاهان در طبیعت بوده و یکی از مهمترین زنجیرههای چرخهی غذایی میباشند؛ برخی از این حشرات پوسیدهخوار هستند و باعث تسریع تجزیهی لاشهی جانوران، مدفوع حیوانات و اجزای گیاهی گوناگون شده و در پاکسازی محیط زیست انسان را یاری میکنند. برخی گوشتخوار بوده و به عنوان دشمن دیگر حشرات در اکوسیستم نقش ایفا میکنند. در حدود ۵۰۰۰ گونه از مگسها از دیگر حشرات به عنوان طعمه استفاده میکنند به نحوی که گاهی از آنها به عنوان عامل کنترل بیولوژیکی یاد میگردد. برخی نیز گیاهخوار بوده و به عنوان آفت گیاهان شناخته میشوند. [ پنج شنبه 4 اسفند 1390
] [ 7:49 ] [ احسان اشرفی ] در شهر توریستی اسکاگن این زیبایی را می توانید در سجیه دید، این شمالی ترین شهر دانمارکیهاست، جایی که دریای بالتیک و دریای شمال بهم میپیوندند. دو دریای مختلف با هم یکی نمی شوند و بنابرین این راستا بوجود می آید. و این همان چیزی است که در قرآن آمده است. [ پنج شنبه 4 اسفند 1390
] [ 7:47 ] [ احسان اشرفی ] [ چهار شنبه 3 اسفند 1390
] [ 20:31 ] [ احسان اشرفی ] [ چهار شنبه 3 اسفند 1390
] [ 20:22 ] [ احسان اشرفی ] |