فان پاتوق

وبلاگicon

کدستان

فان پاتوق
فان پاتوق
پاتوقی برای همه با هر سلیقه ای ...
قالب وبلاگ
نويسندگان
لینک دوستان

تبادل لینک هوشمند
برای تبادل لینک  ابتدا ما را با عنوان فان پاتوق و آدرس funpatugh.Loxblog.com لینک نمایید سپس مشخصات لینک خود را در زیر نوشته . در صورت وجود لینک ما در سایت شما لینکتان به طور خودکار در سایت ما قرار میگیرد.





چند خاصیت بسیار مهم از چای کوهی
چند خاصیت بسیار مهم از چای کوهی
خاصیت گیاه چای کوهی، در درمان افسردگی به اثبات رسیده است و مکانیزم اثر ضد افسردگی آن از طریق مهار آنزیمی است.

چای کوهی که در زبان ترکی به آن توکلیجه(پشمالو) نیز می گویند، از تیره ی گیاهان معطر است که آرام بخشی مطبوع، نشاط آور و با خاصیت معجزه آسای تقویت کننده ی قوی برای اعصاب و روان به شمار می رود.

گل گیاه چای کوهی به صورت سنبله ای از گل های ریز صورتی مایل به سرخ است، در میان کاسبرگ هایی با رنگ سبز روشن قرار دارد.

از سوی دیگر چای کوهی، دارای خاصیت ضد درد ویژه ی دردهای مفصلی، سردرد، سرگیجه، دردهای عصبی و رماتیسمی می باشد که ویژگی انرژی زایی و نشاط انگیزی را نیز برای افراد افسرده و کم حوصله به همراه خود به ارمغان می آورد.

این گیاه در درمان بیماری های معده و روده با منشاء روانی و بیماری های اسهال توام با تحریکات عصبی، نقش موثر و آرام بخشی دارد و همچنین در تنظیم اعمال گوارشی و تقویت کبد به ویژه کمک به هضم غذا کاربرد دارد.

یک قاشق مربا خوری پر از چای کوهی را در یک لیوان آب جوش ریخته و با قاشق خوب به هم بزنید. آن گاه روی آن را با یک نعلبکی بپوشانید و بگذارید مدت 20 دقیقه بماند تا دم بکشد. سپس آن را صاف کرده و با کمی عسل میل کنید.

این چای، یک نوشیدنی خوش رنگ، خوش مزه و دلچسب است که در شب های سرد پاییزی و زمستان، پس از یک روز کار و تلاش، با ایجاد آرامش و رفع خستگی، بی شک انرژی از دست رفته را به شما باز می گرداند.
[ دو شنبه 1 اسفند 1390 ] [ 12:44 ] [ احسان اشرفی ]
زغال اخته میوه‌ای کوچک اما پرفایده
زغال اخته میوه‌ای کوچک اما پرفایده
مصرف زغال اخته باعث کاهش چربی شکمی و کاهش کلسترول می شود که این نوع چربی عامل ایجاد بیماری های قلبی و دیابت است.زغال اخته

زغال اخته چربی سوز است
به گزارش فاکس نیوز، پژوهشگران، عصاره ی بلوبری به نام پلی ‌فنول‌ ها را بر روی بافت‌ های حیوانی در آزمایشگاه مورد بررسی قرار دادند. آن ها دریافتند که نمونه ‌های بافتی که بیشتر از همه در معرض عصاره زغال ‌اخته قرار گرفته بودند،‌ پس از اندازه ‌گیری بعدی کمترین محتوای چربی را دارا بودند.

شیاوانی موگه، در آمریکا به بررسی این موضوع پرداخته بود که زغال ‌اخته و محتوای پلی ‌فنول آن ممکن است نقشی در مقابله با چاقی داشته باشد. در این بررسی کشت ‌های بافتی گرفته شده از موش، از لحاظ اثر پلی ‌فنول‌ های موجود در زغال اخته بر آن ها مورد بررسی قرار گرفت و نشان داده شد که پلی ‌فنول‌های موجود در این میوه می‌ تواند بر سلول ‌های چربی اثر بگذارند‌، به طوری که با بالاترین دوز پلی ‌فنول، شمار سلول ‌های چربی تا 73 درصد و با کمترین دوز آن ها این میزان 27 درصد کاهش یافت.

زغال اخته مشکل تنگ شدگی عروق را برطرف می کند
محققان به افرادی که دارای مشکل تنگ شدن عروق هستند، مصرف زغال اخته را توصیه می کنند.

زغال اخته، عروق خونی تنگ شده به دلیل رسوب کلسترول و تصلب شرائین را گشاد می کند. محققان با اعلام این مطلب که تنگ شدن عروق از مهم ترین دلایل بروز سکته قلبی به شمار می رود، توصیه می کنند: گشاد کردن این عروق تنگ شده از مهم ترین اقدامات درمانی است که در این میان مصرف زغال اخته می تواند بسیار موثر باشد.

مصرف زغال اخته سبب افزایش سلامت قلب می شود
تحقیقات نشان داد: مصرف زغال اخته باعث کاهش چربی شکمی و کاهش کلسترول می شود که این نوع چربی عامل ایجاد بیماری های قلبی و دیابت است.

دانشمندان این پروژه اعلام کردند که زغال اخته دارای آنتی اکسیدان بالایی است و می تواند چگونگی عملکرد بدن در ذخیره و بازیابی گلوکز و قند خون را تغییر داده و در نتیجه باعث کاهش خطر بروز بیماری های قلبی و دیابت شود.

در این آزمایش که بر روی موش ها انجام شد به رژیم غذایی موش های چاق 2 درصد پودر زغال اخته اضافه شد و مشاهده شد که پس از 90 روز چربی شکمی و کلسترول آن ها کاهش یافت و حساسیت و کنترل بدن شان بر گلوکز و انسولین افزایش یافت که نشانگر تاثیر افزودن زغال اخته به رژیم غذایی آن ها بود. دانشمندان در تلاش هستند تا این یافته را بر روی انسان آزمایش کنند.

زغال اخته بخورید، عفونت ادرار نگیرید
نتایج یک پژوهش جدید نشان داده است که مصرف عصاره ی زغال اخته برای پیشگیری از بروز عفونت در مجاری ادراری مفید است. البته پژوهشگران هنوز از مکانیسم این تاثیر بی اطلاع هستند. اما چنین به نظر می رسد که عصاره زغال اخته مانع اتصال باکتری ها به دیواره بافتی مجاری ادرار می شوند.

این تحقیق جدید نشان‌ می‌دهد که آب زغال اخته خواص ترمودینامیک باکتری‌ها را، در مجاری ادراری تغییر می ‌دهد و یک شارژ منفی ایجاد می ‌کند که اجازه نمی ‌دهد باکتری ‌ها آن قدر به سلول ها نزدیک شوند که به آن ها متصل شده و عفونت آغاز شود.

در این مطالعه دو نوع مختلف از باکتری "ای کولای" ( E - coli ) را در معرض غلظت ‌های متفاوتی از آب زغال اخته قرار دادند. نتایج تحقیقات نشان داد، در فضایی که آب زغال اخته وجود دارد احتمال چسبیدن باکتری به سلول های مجاری ادراری بسیار کمتر است و در نتیجه احتمال بروز عفونت به میزان قابل توجهی کاهش پیدا می ‌کند.
 
این پژوهشگران درعین حال تاکید کردند: نتایج آزمایشات ما نشان می ‌دهد که حداقل در مورد عفونت های مجاری ادراری باید گفت که آب زغال اخته فقط باکتری های بیماری زا را هدف قرار می ‌دهد و در عین حال هیچ تاثیری روی ارگانیسم ‌های غیربیماری زا ندارد، بنابراین می ‌توان مطمئن بود که آب این میوه‌ به سایر باکتری‌ های بی ضرر که در واقع جزو ترکیبات طبیعی دستگاه گوارش هستند، آسیبی وارد نخواهد کرد.

زغال اخته ویروس های روده را متوقف می کند
به گزارش بی بی سی دانشمندان دریافته اند افزودن آب زغال اخته به ویروس های روده ای در شرایط آزمایشگاهی، توانایی آن ها را برای آلوده کردن سلول های روده متوقف می سازد.

عفونت های ویروسی روده هر ساله مسوول هزاران مورد مرگ نوزادان در سراسر جهان به ویژه در کشورهای در حال توسعه است. این مطالعه بر ویروس روده ای میمون ها به نام SA-11 و ویروس های مشابه در بز انجام شد. پس از تیمار ویروس ها با آب زغال اخته، توانایی خود را برای آلوده کردن سلول های روده به طریق معمول از دست دادند.

محققان معتقدند این عصاره احتمالا جایگاه های گیرنده ی ویروس بر سطح سلول میزبان را تخریب کرده یا تغییر می دهد. همچنین ممکن است مکانیسم کوتاه کردن پروتئین به وسیله ویروس را صدمه بزند.

زغال اخته، عروق خونی تنگ شده به دلیل رسوب کلسترول و تصلب شرائین را گشاد می کند

یک محقق به نام دکتر لیپسون در این باره می گوید عصاره ی زغال اخته ظاهرا بر چرخه همانندسازی ویروس در مراحل اولیه تاثیر می گذارد به طوری که قادر به نفوذ به سلول میزبان نباشد.

به گفته ی او دلیل این امر احتمالا اجزای شیمیایی این عصاره به نام فلاونوئیدها و تانن ها است که هر دو اثرات ضدباکتریایی هم دارند. به هر حال تحقیقات بیشتر مورد نیاز است تا مشخص شود آیا نوشیدن آب زغال اخته به تنهایی برای کاهش خطر عفونت های روده ای کافی است یا خیر.

بیش از 70 درصد موارد اسهال به ویژه در کودکان عامل ویروسی دارد که هنوز درمان مشخصی برای آن پیدا نشده و اگر نوشیدن آب زغال اخته در این مورد موثر باشد نتیجه خوبی به دست آمده است.

زغال اخته از پوسیدگی دندان جلوگیری می کند
دانشمندان ترکیبی را در زغال اخته یافته اند که می تواند مانع چسبیدن باکتری ها به دندان شده، از تشکیل پلاک که به دندان صدمه می زند جلوگیری نماید. البته هنوز کاملا مشخص نیست چرا این میوه تا این حد در حفاظت دندان ها موثر است.

از طرفی مردم نباید برای بهبود سلامت دندان، یکباره مقادیر زیاد زغال اخته یا محصولات حاوی آن را بخورند. بسیاری از محصولات تهیه شده با زغال اخته حاوی مقادیر زیادی قند هستند که خود باعث پوسیدگی دندان می شود.

افزایش مقاومت بدن‌ با مصرف زغال اخته‌
زغال اخته دارای تانن و اسیدهای آلی، آنتوسیانین‌ ها(گروهی از فلاونوئیدها) به ویژه از خانواده فلاون و ایزوفلاون، کاروتنوئیدها و آنتی ‌اکسیدان ملاتونین است.

آنتی‌اکسیدان‌ها مقاومت بدن در برابر بیماری ‌های غیرواگیر را بالا می ‌برند و به پیشگیری از صدمه به سلول ‌ها و بافت ‌های بدن کمک می ‌کنند. مقدار فروکتوز و گلوکز زغال اخته کم است و مصرف آن برای افراد چاق و بیماران دیابتی مشکلی به وجود نمی ‌آورد. حتی جوشانده ی برگ آن با گل توت فرنگی برای درمان دیابت موثر است.

نتایج یک پژوهش جدید نشان داده است که مصرف عصاره ی زغال اخته برای پیشگیری از بروز عفونت در مجاری ادراری مفید است

هورمون ملاتونین موجود در آن خواب انسان را راحت و عمیق می ‌کند. این عمل به طور طبیعی و روزمره انجام می‌ شود. این هورمون مسوولیت تنظیم ریتم 24 ساعته، روز و شب بدن را به عهده دارد.

پوست زغال اخته تب ‌بر است و در رفع اسهال موثر است. حتی میوه آن نیز اثر قابض دارد، از این رو خوردن آن در رفع اسهال و ورم معده موثر است.

برای درمان اسهال بهتر است یک قاشق سوپخوری زغال اخته را با یک فنجان آب سرد مخلوط کنید و آن را به مدت 5 دقیقه بجوشانید و پس از 15 دقیقه دم کشیدن آن را صاف کرده و هر روز 2 تا 6 فنجان بنوشید.
[ دو شنبه 1 اسفند 1390 ] [ 12:44 ] [ احسان اشرفی ]
خواص درمانی گیاه شیرین بیان
خواص درمانی گیاه شیرین بیان
معمولا این گیاه را برای درمان درد معده می شناسیم اما چه فواید سودمند دیگری برای این گیاه وجود دارد؟

مهمترین خاصیت شیرین بیان، درمان زخم و سرطان معده است.

گیاه دارویی شیرین بیان با نام علمی glycyrrhize globra گیاه بومی مناطق مدیترانه است و در اکثر نقاط کشور ایران می‌روید، شیرین بیان گیاهی چندساله و دارای ساقه‌ای به طول یک متر است که در نواحی معتدل تا ارتفاع 2 متر می‌رسد.

برگ‌های این گیاه مرکب از تعدادی برگچه‌های سبز رنگ است. گل‌های این گیاه به رنگ بنفش، سفید و زرد است.

ریشه شیرین بیان به طور خیلی عمیق در زمین فرو می‌رود. پوسته ریشه این گیاه قهوه‌ای سیر و سیاه است و مغز ریشه زرد رنگ بوده و طعم آن بسته به انواع مختلف تغییر می‌کند.

شیرین بیان
محمدامیر راشکی، مسؤول بهره‌برداری اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری سیستان و بلوچستان در گفت‌ وگو با ایسنا افزود: مهمترین خاصیت شیرین بیان که جدیداً کشف شده است و در اروپا و آمریکا استفاده می‌شود، درمان کننده زخم معده و سرطان معده است و برای این منظور شربت شیرین بیان را تهیه کرده و هر روز به مقدار یک قاشق غذا خوری قبل از غذا به مریض بدهید و اگر این عمل را تا 4 ماه تکرار کنید، شخص معالجه خواهد شد.

وی در این رابطه گفت: شیرین بیان را به صورت قطعات کوچک به قطر 5/0 سانتی متر و طول 5/1 سانتی متر به فروش می‌رسد.

وی ادامه داد: این گیاه برای تقویت عمومی بدن مفید است و خوردن آن از پیری زودرس جلوگیری می‌کند و برای نرم کردن سینه موثر است.

وی گفت: زخم‌ها و تاول‌های پوست را با چای شیرین بیان شست‌وشو دهید تا زود خوب شود.

راشکی بیان کرد: گیاه شیرین بیان ملین است و معمولاً آن را با گیاهان دیگر مخلوط می‌کنند که انقباضات را کم می کند.

وی در ادامه گفت:  برای برطرف کردن زخم و التهاب دهان ریشه شیرین بیان را باید مکید تا برطرف شود.

وی افزود: این گیاه ورم معده را برطرف می‌کند تنگی نفس را تسکین می‌دهد و برای درمان سوء هاضمه و از بین بردن نفخ شکم مفید است.

وی تاکید کرد: این گیاه چشم را تقویت کرده و رفع سردرد می کند و برای این منظور 2 گرم ریشه شیرین بیان را پودر کرده و با یک گرم شکر و یک گرم رازیانه مخلوط کنید سپس آن را در آب خیس کرده و هر روز بخورید.

وی ادامه داد: اگر شیرین بیان را قبل از غذا مصرف کنید برای لاغری موثر است.

وی گفت: برای درمان موخوره چای شیرین بیان را به سر بمالید و برای رفع بوی بد زیر بغل و پا از برگ های شیرین بیان پماد درست کرده در این قسمت‌ها بگذارید.

وی افزود: برای درست کردن شیرین بیان باید مقدار 50 گرم ریشه شیرین بیان بدون پوست را آسیاب کرده و دریک لیتر آب جوش بریزید و بگذارید مدت 10 دقیقه دم بکشد و برای درست کردن جوشانده شیرین بیان باید مقدار 50 گرم ریشه شیرین بیان بدون پوست آسیاب کرده و در 100 گرم آب ریخته و آنقدر بجوشانید که دوسوم آن باقی بماند.

وی اظهار کرد: برای ساخت شربت شیرین بیان باید ریشه بدون پوست این گیاه را آسیاب کرده و با آب مخلوط کرده و آنقدر بجوشانید تا غلیظ شود.

وی ضمن اشاره به این که نمی توان تکه های شیرین بیان را مانند آب نبات در دهان گذاشت و مکید، اظهار کرد: استفاده زیاد از شیرین بیان برای طحال مضر است و اگر می خواهید از شیرین بیان برای برطرف کردن بیماری و برای مدت طولانی استفاده کنید بهتر است آنرا با کتیرا بخورید.
[ دو شنبه 1 اسفند 1390 ] [ 12:43 ] [ احسان اشرفی ]
آشنایی با خواص چای ترخون
آشنایی با خواص چای ترخون
دیر زمانی است در اکثر نقاط دنیا از خواص چای ترخون استفاده می‌شود.

این گیاه دارای خواص متعددی از جمله درمان مارگزیدگی، دندان درد و برخی عفونت‌های انگلی است.

ترخون گیاهی معطر است که در دستورات آشپزی نیز کاربردهای فراوانی دارد.

ارتفاع این گیاه معطر، به 60 سانتی‌متر می‌رسد که دارای برگ‌های باریک و بلندی است.

گل‌های کوچک این گیاه بسته به نوع منطقه از زرد تا سیاه نوسان رنگ دارد.

طرز تهیه چای ترخون:
یک فنجان آب جوش تهیه کرده،  سپس یک قاشق غذاخوری از ساقه و برگ خشک شده ترخون را درون آن ریخته و 10 دقیقه صبر کنید تا خوب دم بکشد، سپس آن را گرم بنوشید.
نوشیدن یک فنجان چای ترخون در روز توصیه می‌شود.

خواص چای ترخون به شرح زیر می‌باشد:
• به افزایش صفرا توسط کبد کمک می‌کند و به این ترتیب فرآیند هضم و سم زدائی بدن راحت‌تر صورت می‌گیرد.
•  خستگی را از بین می‌برد و اعصاب را آرام می‌کند.
• کرم روده را از بین می‌برد.
• مشکلات بی‌خوابی را برطرف می‌کند.
• برای درمان درد دندان مفید است.
• بخاطر داشتن خواص آنتی باکتریال، برای ضدعفونی کردن زخم‌ها و بریدگی‌ها به کار می‌رود.
• اشتها را زیاد می‌کند.
• افسردگی را از بین می‌برد.
[ دو شنبه 1 اسفند 1390 ] [ 12:42 ] [ احسان اشرفی ]
گیاهی جهت تنظیم هورمون های زنانه
گیاهی جهت تنظیم هورمون های زنانه
یك متخصص تغذیه گفت: مصرف این گیاه باعث تولید استروژن و تعادل هورمون‏های طبیعی در بدن زنان می‌شود.

مرتضی صفوی  افزود: دانه‏‌های «جو» به دلیل دارا بودن نوعی آلكالوئید به نام «هوردنس» اثری مقوی بر قلب دارد و در درمان تنگی‌تنفس مؤثر است.

وی گفت: «جو» ملین است و برای بیماری‌‏های گوارشی، لوزالمعده، صفرا، مجاری ادراری و عفونت‏های مخاطی بسیار مفید و مؤثر است. بیسكویت جو بهترین دارو برای درمان یبوست است و حتی نفخ و شكم درد را از بین می‏‌برد كه بهتر است به همراه آب میل شود.

این متخصص تغذیه افزود: گلوتن موجود در «جو» ماده‏ای نرم، سازگار و آرام بخش است و به علت آبدار بودن موجب رفع عطش می‌شود و باعث انقباض عضلانی، اضطراب و تورم شكم هم نمی‌‏شود.

صفوی گفت: در طب سنتی «جو» ماده محرك برای تولید شیر در زنان شیرده است. در سایر زنان نیز «جو» باعث تعادل هورمون‏های طبیعی بدن و تولید استروژن می‏شود كه رشد سالم سینه را به همراه دارد.
[ دو شنبه 1 اسفند 1390 ] [ 12:41 ] [ احسان اشرفی ]
دانه ای مفید جهت كاهش كلسترول بد خون
دانه ای مفید جهت كاهش كلسترول بد خون
یك متخصص تغذیه گفت: مصرف «كنجد» موجب كاهش كلسترول بد خون می‌شود.

سید ضیاءالدین مظهری افزود: دانه كنجد دارای 20 تا 25 درصد پروتئین، 50 درصد چربی و به نسبت مساوی اسیدلینولئیك و اسید اولئیك است.

وی گفت: كنجد یكی از منابع بسیار مفید برای جذب آهن، روی و مخصوصاً كلسیم به حساب می‌آید و افرادی كه به مصرف شیر رغبت ندارند، می‌توانند از كنجد برای تأمین كلسیم، روی و آهن استفاده كنند.
مظهری افزود: مصرف كنجد علاوه بر اینكه موجب افزایش چربی خون نمی‌شود بلكه موجب كاهش كلسترول بد خون نیز می‌شود.

این متخصص تغذیه اضافه كرد: مخلوط كردن كنجد با سایر غذاها موجب غنی‌تر شدن آنها می‌شود. مادرانی كه از بدغذایی كودك خود شكایت دارند و كودك‌ آنها علاقه‌ای به مصرف گوشت و شیر ندارد، می‌توانند با تلفیق برنج و حبوباتی مانند عدس، سویا، ماش و كنجد بخش زیادی از پروتئین و مواد معدنی كودكان در حال رشد خود را تأمین كنند.

مظهری افزود: مخلوطی از كنجد و غلات كامل مثل گندم و جو یا پرك شده آن دارای ارزش غذایی بالایی است. در شروع تغذیه تكمیلی كودكان اضافه كردن كنجد آسیاب شده و تهیه حریره كنجد در كنار حریره بادام نیازهای كودك را برطرف خواهد كرد.

وی گفت: در كودكان بزرگتر جایگزین كردن كنجد و بیسكوئیت‌های كنجدی به جای میان وعده‌های بی ارزشی مانند پفك بسیار مفید تر و سالم‌تر و دارای ارزش غذایی بیشتری خواهد بود.

این متخصص تغذیه افزود: توصیه می‌شود كه افراد در روز 30 گرم از دانه كنجد استفاده كنند. مصرف یك قاشق غذاخوری كنجد معادل یك واحد چربی است و 45 كیلوكالری انرژی دارد.
[ دو شنبه 1 اسفند 1390 ] [ 12:41 ] [ احسان اشرفی ]
فواید فوق العاده ای برای خوردن ماءالشعیر
فواید فوق العاده ای برای خوردن ماءالشعیر
این واضح است که مصرف موادغذایی سالم در سلامت جسمی هر فردی تاثیر دارد؛ از جمله بعضی غذاها بر سلامت بافت مو تاثیر دارند، مثلا غذاهای حاوی پروتئین زیاد، کربوهیدرات و چربی کم. یکی از غذاهای مهم برای داشتن موهای زیبا مواد حاوی اسیدهای چرب است که خصوصا در روغن کانولا، ماهی و سویا دیده می شود.
 
وجود اسید چرب امگا3 در مواد غذایی به دلیل خاصیت ضدالتهابی می تواند نقش موثری در سلامت مو داشته باشد....

کمبود آهن خصوصا در خانم های سنین باروری به دلیل ایجاد کم خونی تعداد گلبول قرمز خون را کم کرده و باعث ریزش مو می شود. این کمبود ممکن است بسیار جزیی باشد ولی خصوصا در خانم ها نقش مهمی در ریزش مو ایفا می کند.

بنابراین اضافه کردن موادغذایی غنی از آهن (مثلا کلم بروکلی یا مخمر آبجو) می تواند بعضی از انواع ریزش مو را به وضعیت طبیعی برگرداند. ویتامین های گروه B نقش ویژه ای در بهبود ریزش مو دارند. یکی از ترکیبات حاوی ویتامین B ماءالشعیر است.

ماءالشعیر به دلیل داشتن ویتامین های گروه B و اسید آمینه برای پوست و مو بسیار مفید است و خواص درمانی بسیاری برای خانم های باردار و شیرده دارد و تا حدودی در افزایش ضریب هوشی موثر است. ویتامین های گروه B محلول در آب هستند و به راحتی وارد فاز آبی ماءالشعیر در حین جوشش می شوند که در سنتز میانجی های عصبی نقش مهمی دارند و باعث رفع استرس و بسیاری از اختلالات عصبی دیگر می شوند.

ماءالشعیر یکی از نوشیدنی های معمول است که از جوانه «جو» حاصل می شود و در رفع تشنگی موثر است. هر 100 سی سی ماءالشعیر لایت حدود 17 کالری و هر 100 سی سی ماءالشعیر معمولی حدود 25 کالری انرژی دارد. ماءالشعیر در رفع خستگی اعصاب نیز موثر است و به دفع سنگ های کلیوی کمک می کند.
 
ماءالشعیر در تامین آب و الکترولیت های بدن موثر است. ماءالشعیر از استحصال دانه های جو به دست می آید و علاوه بر جو، آب رازک و سایر افزودنی های مجاز خوراکی در آن به کار می رود. مزه تلخ ماءالشعیر، مربوط به رازک است. رازک خاصیت آنتی بیوتیکی دارد و به پایداری ماءالشعیر نیز کمک می کند.

عصاره مالت جو حاوی فیبرهای غذایی محلول است که در رفع التهاب روده، یبوست و فتق معده بسیار موثر است. فیبرها آثار زیادی در بدن دارند؛ از جمله باعث تنظیم عملکرد روده، کاهش خطر بیماری های قلبی و بعضی انواع سرطان می گردند. ماءالشعیر غنی از انواع فیتوکمیکال ها مانند فلاونوییدها، کاروتنوییدها و آنتوسیانین ها است که در بهبود عملکرد خون رسانی قلب و کاهش ابتلا به پرفشاری خون و سلامت کلیه ها، محافظت از بدن در برابر بروز سرطان ها، سکته های قلبی و مغزی بسیار موثر هستند. زیاده روی در مصرف هر نوع ماده غذایی (حتی اگر مفید باشد) برای سلامت بدن مضر است. بنابراین به مقدار مناسب و متعادل ماءالشعیر بنوشید، نه زیاد.
[ دو شنبه 1 اسفند 1390 ] [ 12:41 ] [ احسان اشرفی ]
صفحه قبل 1 ... 55 56 57 58 59 ... 123 صفحه بعد
.: Weblog Themes By Iran Skin :.

درباره وبلاگ

به وبلاگ فان پاتوق خوش آمدید . برای استفاده بهتر از وبلاگ از مرورگر فایرفاکس استفاده نمایید.
آرشيو مطالب
تبلیغات
این سایت را حمایت می کنم
جست و جو



در اين وبلاگ
در كل اينترنت
عضویت

تبلیغات

خبرنامه

خبرنامه وبلاگ:

برای ثبت نام در خبرنامه ی وبلاگ ایمیل خود را وارد نمایید



معرفی به دوستان
نام شما :
ايميل شما :
نام دوست شما:
ايميل دوست شما:

آمار وبلاگ

آمار وبلاگ:

بازدید امروز : 37
بازدید دیروز : 3
بازدید هفته : 37
بازدید ماه : 3138
بازدید کل : 114585
تعداد مطالب : 859
تعداد نظرات : 99
تعداد آنلاین : 1

نظرسنجی

چه مطالبی را افزایش دهیم ؟

لطفا کلیک نکنید !
اهنگ وبلاگ